Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: can not access forum

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Britain,CT
    Posts
    199

    Default can not access forum

    I can only access the forum on my phone. Anyone else have a problem? Can't get on with my laptop or desktop.
    72 SIII

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Britain,CT
    Posts
    199

    Default

    Still can't get on with either computer,any ideas?
    72 SIII

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Vermont
    Posts
    473

    Default

    What browser are you using? Have you reset your cache?
    Zack Griswold
    Photos/Sales
    http://i.imgur.com/z2wLIw6.jpg - 1995 300Tdi Disco 5 Speed

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Britain,CT
    Posts
    199

    Default

    The browser is internet explorer, I don't understand why both computers won't work.
    72 SIII

  5. #5
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Vermont
    Posts
    473

    Default

    Are you using the latest version, IE9?
    Zack Griswold
    Photos/Sales
    http://i.imgur.com/z2wLIw6.jpg - 1995 300Tdi Disco 5 Speed

  6. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Britain,CT
    Posts
    199

    Default

    I don't know what version. I just tried a iPod and that doesn't work either. The RN forum is the only thing that I can't access.
    72 SIII

  7. #7
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Vermont
    Posts
    473

    Default

    That's very strange, I have been able to access it on my iPhone, PC, and mac. I've used opera, safari, chrome, and firefox. I can't imagine what the issue is. Have you used Firefox or Chrome instead of IE?
    Zack Griswold
    Photos/Sales
    http://i.imgur.com/z2wLIw6.jpg - 1995 300Tdi Disco 5 Speed

  8. #8
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Portland, Cascadia
    Posts
    44

    Default

    So how are you posting?

    Sent from my DROIDX using Tapatalk 2

  9. #9
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Britain,CT
    Posts
    199

    Default

    I am posting on my phone. My laptop also has safari on it. That does not work either. Im starting to think I have been banned.
    72 SIII

  10. #10
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    twisties~Vermont tarmac rallye style
    Posts
    1,066

    Default

    We certainly wouldn't ban you. I'll try to get to the bottom of this.

    Edit: I've logged in with my admin account and your IP address and email are NOT banned and you are listed in the user group "Registered Users". Everything looks to be good to go in the database. I'll have the forum tech check it tomorrow.
    Cheers, Thompson
    Art Director, Rovers Magazine
    Rovers North, Inc.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Unparalleled product knowledge. Our mission is to support all original Land Rover models no longer supported by your local Land Rover franchise. We offer the entire range of Land Rover Genuine Parts direct from Land Rover UK, as well as publish North America's largest Land Rover publication, Rovers Magazine.
Join us