Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: can not access forum

  1. #11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Vermont
    Posts
    473

    Default

    Are you able to SEE the forum, just not log in? Or are you not able to see it at all?
    Zack Griswold
    Photos/Sales
    http://i.imgur.com/z2wLIw6.jpg - 1995 300Tdi Disco 5 Speed

  2. #12
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Britain,CT
    Posts
    199

    Default

    When I click on the forum link from the home page it either times out or gives me a error message. I have also tried to get on from a search and get the same thing.
    72 SIII

  3. #13
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    twisties~Vermont tarmac rallye style
    Posts
    1,066

    Default

    What is the IP address of where you are having these issues viewing?

    Go to www.google.com and type in "what is my ip address"
    Cheers, Thompson
    Art Director, Rovers Magazine
    Rovers North, Inc.

  4. #14
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    New Mexico
    Posts
    395

    Default

    Since the board upgrade I have not been able to sign in from my home computer either. I'm posting from a computer at work. I can open the RN home page for shopping, go to different pages there but when I try to access the forums I get an error message and cannot connect. Any ideas/suggestions?

    Jeff
    1964 Series 2A SW, LHD mostly stock, often runs!

    1991 Range Rover Hunter

  5. #15

    Default

    Quote Originally Posted by badvibes View Post
    Since the board upgrade I have not been able to sign in from my home computer either. I'm posting from a computer at work. I can open the RN home page for shopping, go to different pages there but when I try to access the forums I get an error message and cannot connect. Any ideas/suggestions?

    Jeff
    Hi Jeff, send us in your info...

    - What type of computer? PC or Mac
    - What operating system
    - What browser and version number

    and... PM me your IP address (see above on how to do this) and I'll check this in the database.
    Cheers, Thompson
    Creative Director / Art Director
    Rovers Magazine
    Rovers North, Inc.

  6. #16
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    New Mexico
    Posts
    395

    Default

    Quote Originally Posted by RN Admin View Post
    Hi Jeff, send us in your info...

    - What type of computer? PC or Mac
    - What operating system
    - What browser and version number

    and... PM me your IP address (see above on how to do this) and I'll check this in the database.
    Thanks for the response. It's an HP laptop loaded with Windows Vista also Internet Explorer. I'll have to get the rest of the info and get back to you when I can check the version and IP. And get back to a computer that I can access the site. Thanks again.

    Jeff
    1964 Series 2A SW, LHD mostly stock, often runs!

    1991 Range Rover Hunter

  7. #17
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    New Mexico
    Posts
    395

    Default

    Admins-

    Thanks for the offer to look into things but it was the network/router I was trying to access thru. Using my laptop on other networks and I'm connecting witout any issues. Tahnks again.

    Jeff
    1964 Series 2A SW, LHD mostly stock, often runs!

    1991 Range Rover Hunter

  8. #18
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Vermont
    Posts
    473

    Default

    Good to hear, I was hoping we weren't missing something.

    Cheers,
    ZG
    Zack Griswold
    Photos/Sales
    http://i.imgur.com/z2wLIw6.jpg - 1995 300Tdi Disco 5 Speed

  9. #19
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Auburn, CA
    Posts
    113

    Default

    Ive had the same issue since the update and cant access the forums. The rest of the site is fine. My main connection is via DSL (71.142.228.2) on a Vista desktop using Chrome. I can access through a mobile device (on the mobile network) but not via DSL/wifi at home. Right now Im accessing at home using a proxy server, and while slow, allows access. Any thought on what it might be?Thanks, -Jeff Edit: I cant seem to a 'return' spaces either. odd.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Unparalleled product knowledge. Our mission is to support all original Land Rover models no longer supported by your local Land Rover franchise. We offer the entire range of Land Rover Genuine Parts direct from Land Rover UK, as well as publish North America's largest Land Rover publication, Rovers Magazine.
Join us