Results 1 to 2 of 2

Thread: Engine Motor Mount Bolt

  1. #1
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Hallsville, TX
    Posts
    12

    Default Engine Motor Mount Bolt

    Truck is up and running well, smooth, timing chain issues sorted, all the electric gremlins sorted...but....I noticed it missing the frame bolt on the passenger side motor mount. This is a recent restoration and I'm thinking the restorer missed it? That said, I can see a crescent of the frame hole through it. Thinking I might be able to clamp it into position and put in a bolt. Thoughts? What size bolt?

    Gotta stop looking for problems.Name:  RoverMount.jpg
Views: 61
Size:  85.1 KB
    1974 Series III 88

  2. #2
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Hallsville, TX
    Posts
    12

    Default

    Never mind.....got it sorted. Two bolts were missing on that side, took some load off the engine and was able to get some in. Interesting, the bolt through the rubber cushion on the drivers side was loose to. Tightened it. Transmission side mounts were secure. Truck passed state inspection this afternoon. Yay
    1974 Series III 88

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Unparalleled product knowledge. Our mission is to support all original Land Rover models no longer supported by your local Land Rover franchise. We offer the entire range of Land Rover Genuine Parts direct from Land Rover UK, as well as publish North America's largest Land Rover publication, Rovers Magazine.
Join us